Det er ikke specielt svært at booke en stand til Balders Biks, men vi syntes alligevel, at det hører sig til med en lille guide.
Der er nemlig et par ting, som du kan have glæde af at vide.

 

Hvilken stand skal jeg vælge?

Der er tre forskellige standetyper, og det er naturligvis vigtigt, at du får valgt den rigtige. Skal du sælge ud af garderoben, er det privatstanden (350,-). Virksomhedstanden (550,-) er for dig, der har en CVR-registreret virksomhed. Den sidste mulighed er madstanden (750,-), som du skal bestille, hvis du – ja, du gættede det – sælger mad eller drikke.

 

Hvor meget kan jeg have med?

I prisen medfølger et bord, der er stillet op, når du ankommer til markedet. Det måler 180x80 og kan rumme ret meget. Derudover er der en fri meter på den ene side af bordet, hvor du kan stille kasser, tøjstativer og lignende.

 

Hvad sker der, hvis det regner?

Sommervejret i Danmark er ustadigt. Det betyder desværre, at du kan være uheldig at bestille stand til et marked, som vi senere må aflyse på grund af regn. Sker det, får du naturligvis dine penge tilbage eller flyttet din stand til et af de øvrige markeder. Det er helt op til dig.

 

- Og hvad gør jeg nu?

Nu er du faktisk klar til at bestille en stand, så hvis du i øvrigt har tjekket kalenderen, er det bare at klikke på knappen.