Balders Bajer!

 

Vi har fået vores egen øl! Balders Bajer hedder den, og vi glæder os helt vildt til, at I skal smage den. Projektet har været længe undervejs, og allerede for to år siden kom idéen op for første gang; der er jo intet som en rolig søndag i solen med en god øl, et par venner, familien og kæresten.

Selv har vi ikke mere forstand på øl end den jævne dansker, så det har hele tiden stået klart, at vi skulle alliere os med en god brygger. Ham fandt vi på Ølsnedkeren, og Martin har virkelig ramt det, som vi gerne ville. Øllen er en frisk og sommerlig american pale ale, ikke for bitter og ikke for stærk – ja, det er bryggersprog, men vi tør godt love, at den er god.

18920468_10154760939962252_2246203452329293702_n.jpg

Navnet gav jo næsten sig selv, og det samme gjorde designet. Det er vigtigt for os, at øllen ikke signalerer fest men hygge og ro – derfor en hunde høm høm i stedet for en diskokugle på etiketten. Det er sjovt, uformelt og hyggeligt, og for os er det essensen af Balders Biks!

Og kan man så ikke hygge sig, hvis man ikke drikker øl? Jo, naturligvis, og derfor har vi også lavet vores egen limonade; en boblende ingefær drik, som alle kan være med på.